Hoe wij werken

 

 

Het vinden van een authentieke originele Jieldé lamp is erg lastig. Natuurlijk is er wel een aanbod op verschillende marktplaatsen maar is dat wat u zoekt? Wij hebben jarenlange ervaring met het vinden van Jieldé lampen. We herkennen de authentieke originele lampen aan een aantal specifieke kenmerken zoals het etiket, de uitvoering van de schakelaar en uiteraard de kleur. Vanuit ons tweede huis in Frankrijk vinden wij Jieldé lampen op de diverse brocante markten en we hebben inmiddels een aantal vaste leveranciers van Jieldé lampen in ons bestand.

Wij kunnen specifieke Jieldé lampen voor u zoeken, uiteraard geldt hiervoor ” no cure no pay”. Na onze keuze krijgt u, voordat u besluit tot aanschaf, een uitgebreide set foto’s ter beoordeling en komen we tot wel of geen deal. De prijs is per zoekopdracht vooraf reeds bepaald, dus geen verrassingen achteraf. 

Jieldé lampen zijn door hun constructie en modulaire samenstelling in heel veel verschillende uitvoeringen samen te stellen. Als wandlamp, met één arm , met twee armen, met drie armen, met vier armen en zelfs met vijf of zes armen. De meest gevraagde kleur is Vespa groen, maar ook de Olijf groene en de Muis grijze zijn erg populair. Er zijn ook klanten die een geborstelde Jieldé lamp erg mooi vinden vanwege zijn industriële look  maar uiteraard is dat geen originele kleur. De lamp is het mooist, vinden wij, als hij in de originele staat verkeerd met de gebruikssporen van de jaren waarin hij gebruikt is als resultante. De fransen noemen dat zo mooi;  “Jieldé dans son jus d’origine”.